Din tekst

Her kan du fx lave et fuglebad, dit husnummer eller en skulptur i sten.

Kurset er et inspirationskursus for de øvede, men også helt uøvede er meget velkomne. Der kræves ingen forudgående kvalifikationer.

Medbring selv mark- eller strandsten (granitsten), vinkelsliber med diamantklinge, mukkert, mejsler og sikkerhedsudstyr. Øvrigt udstyr kan lånes på kurset. Specialværktøj til stenslibning kan bestilles på kurset.

Kursusweekender den  25. og 26. august og 29. og 30. september 2018. alle dage kl. 9 – 15. Kursussted: Lykkeholm Murerfirma, Brøndum Kirkevej 14, Hvidbjerg.

Kursets særlige tema er, Den skulpturelle fisk, Stenbideren. Hunnen en ca. 50 cm. grå fisk og hannen rødlig og kun 30 cm.

Tilmeldingsfrist 10. August 2018 og maks. antal kursister er 12 - så skynd dig!

Kursusafgift: Nye kursister: 700 kr., øvede: 300 kr. – medlemmer får 100 kr. i rabat!

Kursusinstruktør: Steen Reinholdt, Vikingebakken 24, Hvidbjerg.

Bindende tilmelding til Steen Reinholdt, 97 53 31 72/61 30 06 72 eller via e-mail: Steen.reinholdt@hotmail.com

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk